mandag 28. juni 2010

Belysning

Nå er det lenge siden jeg har blogga. 2 kjøkken er tegnet, jobb og andre sommerlige ting har stått på timeplanen, og da har blogginga blitt satt litt til side. Men nå er jeg her igjen og skal prøve å oppdatere litt oftere.:)


Jeg lurer fælt på hvor det blir av den varme sommeren som vi bruker å ha her i sør. Jeg er skikkelig skuffa. I fjor på denne tiden hadde jeg vært på stranden maaaange ganger. Men det har det ikke blitt noe av i år.. Trenger sol nå, altså!

Lampa som er vist her henger på kjøkkenet mitt. Jeg ønska meg den til jul og fikk den av pappa. Nå har jeg hatt den en stund... (7 mnd), og har nå funnet en annen lampe jeg har så lyst på.. Går det virkelig ann? Kanskje jeg må slutte å se på alt det fine rundt omkring? Uansett, så vil jeg ikke kvitte meg med perlemorslampa mi. Den skal nok få et nytt rom å henge i når noen andre tar over taket på kjøkkenet mitt;)
Jeg har funnet en industrilampe som så gjerne skulle hengt over kjøkkenbordet mitt.. Lampen fant jeg på Landromantikk i Tønsberg. Her har de mye flott:) Dere burde absolutt ta en titt. Både interiør og klær.

Nå er det ikke lenge til det er ferie. Det skal bli så godt! Slottsfjellfestivalen, sommerland i Bø og Kaptein Sabeltann er noe av det som er på lista mi for i sommer. Og det er ikke umulig at det blir en tur til det store utland:) Hva er deres ferieplaner da?

Håper dere har hatt en fin helg og at uka blir like fin!
Klem

søndag 13. juni 2010

Sex and the City 2


Sist uke var det premierefest på den nye Sex and the City filmen her i Tønsberg.  Det gikk jeg dessverre glipp av. Gulljenta mi reiste til Sortland på fredag, og da kan jeg nyte noen dager alene og gjøre voksenting. Jeg og min kjære mamma tok oss en tur på Esmeralda på brygga i Tønsberg. Her ble det vin og litt mat i magen. Etter litt god mat dro vi på kinoen og kjøpte oss en stor popcorn hver:) Da var vi klare for 2,5 time med Sex and the City. Man må jo bare se den! Et must for alle jenter;) Noe man merket i kinosalen da flertallet var jenter.....;)

Jentene i Sex and the City var i sin kjente stil og filmen var som forventet. De 2,5 timene gikk fort og det var god underholdning. Forresten, for de av dere som har sett denne filmen, hva syns dere om hatten Carrie hadde på seg da hun gikk ombord på flyet? Ikke alt som er like pent vel?;)

Idag er det enda en grå dag i Tønsberg. Hvor ble sola og sommeren av da? På en sånn dag som dette passer det jo fint å bestille IKEA-kjøkken (ikke til meg selv da). Men gøy er det og fint blir det!:)


Ciao
torsdag 10. juni 2010


Det hender du blir lei deg
fordi jeg er så liten.
Jeg setter merker over alt
og gjør deg ganske sliten.

Men hver dag blir jeg større
ja, en dag blir jeg stor,
og alle mine avtrykk 
blir til svake spor.

Her er mitt lille avtrykk,
så du kan huske og forstå,
hvor søte hender jeg hadde
den gangen de var små.

Dette diktet syns jeg er så utrolig fint. Jeg ble rørt da jeg fikk det av litamor i julegave med hennes fingeravtrykk på. Hun vokser fort og hun er ikke så lita mer. Hun er 5 år, og om 1 år er det skolestart. Det blir rart. Pynte seg og gå med kjoler er stor stas. Som dere ser på bildet over, så tar hun på negellakken selv. Jeg er noe imponert over at hun ikke griser mer. Veeeeldig nøye!!! :)

Idag har det vært sommerfest i barnehagen. Koselig! Nå skal jeg pakke sekken til snuppa mi. I morgen reiser hun til Sortland og skal være en uke. SAVNER henner allerede..!

KLEM
STINA


tirsdag 8. juni 2010

stolenDenne stolen har min oldefar laget. Jeg har to av dem. En ting er at oldefar har laget dem og gjør dem spesielle, en annen ting er at jeg syns de er veldig fine. Jeg fikk de fraktet ned fra Sortland sammen med kista mi. Veldig gøy å ha i hus og så koselig det ble på kjøkkenet. Disse er jeg litt usikker på om jeg skal beholde brun eller om jeg skal få de i driv-ved-farge. Tror jeg beholder dem slik en stund til.. Jeg må tenke nøye gjennom om jeg vil ta vekk fargen.

Idag er det grått på himmelen i Tønsberg og barnehagen er stengt pga streik, så jeg og lillemor er hjemme. Vi har også besøk av en liten gutt som heter Kristoffer, som heller ikke kommer seg i barnehagen idag. Da er det godt å ha noen å leke med. Nå sitter de så fint ved kjøkkenbordet å tegner. Etterpå skal vi dra på Puls, så får mor ta seg litt sol (det er litt greit å ikke se ut som et lik når man skal på stranda) og barna får leke litt på barnepassen. Det er godt å komme seg ut av huset.. Det grå været frister ikke å være ute i, så da blir det innendørs aktiviteter.:)

Ha en fin dag - sol eller ei:)

Stina


søndag 6. juni 2010

Sommertid

Nå tror jeg at jeg kan si at sommeren endelig er i gang!!! Det er så herlig:) Og i varmen er det jo godt å kunne kjøle seg ned litt. Jeg syns det er så godt med appelsin og isbiter i vannet. Det blir så frisk og god smak. Og så ser det jo veldig lekkert ut også.
Idag har halve nabolaget vært i hagen min og løpt gjennom vannsprederen. Mye hyl og skrik... vannet er jo ikke akkurat varmt. Men barna koser seg de:) Moro er det!
Jeg og venninna mi, Linda, har bare sløva på terrassen og slikka sol. (Jeg fikk klipt plen før hun kom da, så litt hagearbeid ble det). Snart kommer min kjære mor. Hun skal hjelpe meg med et blomsterbed som jeg skal fjerne. 

Når jeg får interiørbladene i posten og ser gjennom dem får jeg såååå lyst å gjøre alt mulig både inne og ute. Og nå er det jo utetid, og da er det jo fint om det ser ordentlig ut ute også. Så jeg må nok legge en plan på hva jeg skal gjøre med hagen min..:) Jeg har tenkt å lage noen hyller og henge opp på veggen over spisebordet ute. Og noen lys og blomster gjør det jo veldig flott:)
Nå skal jeg lage søndagsmiddagen og etterpå kose litt med lillemor før vi skal ut igjen.
Ønsker dere alle en fin søndag!

Klemmer

fredag 4. juni 2010

Sortlandsbrua


24.mai.2010Kista mi er endelig kommet hjem til huset mitt.. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal gjøre med den. Male eller ta av malingen for å få frem det gamle treverket. Noen som har forslag til hva jeg kan gjøre med den? Jeg må hvertfall få av malingen på hengslene.. Da blir den nok penere.
Kista mi er det min oldefar som har laget. Det er veldig gøy å ta vare på ting som hører til familien. Kista bærer preg av at den er gammel. Kista med sjel i <3

Etter å ha stått med malekosten hele dagen kjenner jeg det skal bli godt med helg. Sliten og trøtt. Da er det godt å bare kose seg meg gullungen min:) I ettermiddag har vi grilla kylling og hatt jordbær med fløte til dessert. Nam.. 
Sommeren er virkelig godt for hjerte!!
Resten av helgen går nok til å stelle litt i den forvokste hagen min. Den trenger sårt litt stell.
Jeg må nok en tur på plantasjen og handle litt for å fylle opp blomsterbeddene mine. Nå er det bare sånt som man ikke ønsker i beddene... ugress :( Ikke så vakkert...!

Jeg ønsker dere en fabelaktig helg sammen med de dere er glade i:)

Klem fra Stina

torsdag 3. juni 2010

snusket


Snart kommer lille Fløffy hjem til oss. Vi gleder oss alle sammen. Huset hans er malt og "senga" hans ble kjøpt inn idag. Nå må bare lille Fløffy bli 8 uker slik at vi kan få han hjem. Er han ikke en nydelig liten dott?:) Det er lenge for lillejenta mi på 5 år å vente i 8 uker. Men tenker det blir ekstra stas når vi endelig får han.

Jammen er det ikke helg igjen snart. Bare en dag igjen på jobb, så er det noen dager med fri. Skal bare male noen vegger på jobb og så er det HEEEELG! Det er jo meldt knallvær i helgen. Det blir nok ikke vondt... SOL<3
Ønsker dere en super kveld!

Stina


onsdag 2. juni 2010

kjøkkenkos


For ikke så lenge siden fikk jeg dette brettet hos min kjære. Det har jeg ønsket meg en stund!:) Ble veldig glad jeg:) Skal ikke så mye til for å glede meg altså. Det er fra Home & Cottage. Og med litt lys, noen skjeer i en kopp og sukker i en skål, så ble det nok så koselig på kjøkkenbordet mitt:) Jeg elsker å sitte på kjøkkenet og holde på med mine ting og god musikk i bakgrunnen. Da slapper jeg av:)

Idag har jeg vært hos tannlegen. Auu.. jeg liker ikke tannlegen altså. Men tennene må man ta vare på, så da har man vel egentlig ikke no valg. Tannlegen min sa idag at tennene mine skal jeg ha til jeg blir 100 år. Hvis jeg klarer det blir jeg stolt og enda mer stolt om jeg lever til jeg er 100.;) Et brev fra Kongen hadde jo vært hyggelig;) Fniiiiis...
Etter tannlegen måtte jeg ta meg en tur til byen å handle litt klær og sko til gulljenta mi. Hun vokser jo så utrolig fort. Bare på kort tid har hun vokst 2 cm. Så nå må jeg rydde ut litt klær som hun har vokst fra. 

Nå er det ut for å hente snuppa i barnehagen som nå går ut i streik. Spent på hvor lenge det vil vare.... Vi får kose oss i solen så lenge da:)

Ha en fin lillelørdag!
Stina