tirsdag 8. juni 2010

stolenDenne stolen har min oldefar laget. Jeg har to av dem. En ting er at oldefar har laget dem og gjør dem spesielle, en annen ting er at jeg syns de er veldig fine. Jeg fikk de fraktet ned fra Sortland sammen med kista mi. Veldig gøy å ha i hus og så koselig det ble på kjøkkenet. Disse er jeg litt usikker på om jeg skal beholde brun eller om jeg skal få de i driv-ved-farge. Tror jeg beholder dem slik en stund til.. Jeg må tenke nøye gjennom om jeg vil ta vekk fargen.

Idag er det grått på himmelen i Tønsberg og barnehagen er stengt pga streik, så jeg og lillemor er hjemme. Vi har også besøk av en liten gutt som heter Kristoffer, som heller ikke kommer seg i barnehagen idag. Da er det godt å ha noen å leke med. Nå sitter de så fint ved kjøkkenbordet å tegner. Etterpå skal vi dra på Puls, så får mor ta seg litt sol (det er litt greit å ikke se ut som et lik når man skal på stranda) og barna får leke litt på barnepassen. Det er godt å komme seg ut av huset.. Det grå været frister ikke å være ute i, så da blir det innendørs aktiviteter.:)

Ha en fin dag - sol eller ei:)

Stina


2 kommentarer:

  1. De stolene er utrolig fine! Skjønner at du venter litt med å ta avgjørelsen på om du skal endre farge eller ikke. Jeg syns nå de er fine som de er, masse sjel og akkurat passe slitt =)

    SvarSlett
  2. Jeg tror nok at jeg beholder dem i den fargen de har nå.. Syns nesten det er litt skummelt å endre fargen på dem. Da er de blitt ødelagte hvis det ikke blir bra!

    SvarSlett