onsdag 2. juni 2010

kjøkkenkos


For ikke så lenge siden fikk jeg dette brettet hos min kjære. Det har jeg ønsket meg en stund!:) Ble veldig glad jeg:) Skal ikke så mye til for å glede meg altså. Det er fra Home & Cottage. Og med litt lys, noen skjeer i en kopp og sukker i en skål, så ble det nok så koselig på kjøkkenbordet mitt:) Jeg elsker å sitte på kjøkkenet og holde på med mine ting og god musikk i bakgrunnen. Da slapper jeg av:)

Idag har jeg vært hos tannlegen. Auu.. jeg liker ikke tannlegen altså. Men tennene må man ta vare på, så da har man vel egentlig ikke no valg. Tannlegen min sa idag at tennene mine skal jeg ha til jeg blir 100 år. Hvis jeg klarer det blir jeg stolt og enda mer stolt om jeg lever til jeg er 100.;) Et brev fra Kongen hadde jo vært hyggelig;) Fniiiiis...
Etter tannlegen måtte jeg ta meg en tur til byen å handle litt klær og sko til gulljenta mi. Hun vokser jo så utrolig fort. Bare på kort tid har hun vokst 2 cm. Så nå må jeg rydde ut litt klær som hun har vokst fra. 

Nå er det ut for å hente snuppa i barnehagen som nå går ut i streik. Spent på hvor lenge det vil vare.... Vi får kose oss i solen så lenge da:)

Ha en fin lillelørdag!
Stina

2 kommentarer:

  1. Tøfft fat!! Og deilig å være ferdig med tannlegen for en stund. Jeg har en bestemor som er 100, og hun er ganske sprek også så det går an =)

    SvarSlett
  2. Jeg syns det er veldig lekkert brett:) Jeg håper jeg blir 100 år da, men om jeg har tennene mine da, er en annen sak;)

    SvarSlett