søndag 13. juni 2010

Sex and the City 2


Sist uke var det premierefest på den nye Sex and the City filmen her i Tønsberg.  Det gikk jeg dessverre glipp av. Gulljenta mi reiste til Sortland på fredag, og da kan jeg nyte noen dager alene og gjøre voksenting. Jeg og min kjære mamma tok oss en tur på Esmeralda på brygga i Tønsberg. Her ble det vin og litt mat i magen. Etter litt god mat dro vi på kinoen og kjøpte oss en stor popcorn hver:) Da var vi klare for 2,5 time med Sex and the City. Man må jo bare se den! Et must for alle jenter;) Noe man merket i kinosalen da flertallet var jenter.....;)

Jentene i Sex and the City var i sin kjente stil og filmen var som forventet. De 2,5 timene gikk fort og det var god underholdning. Forresten, for de av dere som har sett denne filmen, hva syns dere om hatten Carrie hadde på seg da hun gikk ombord på flyet? Ikke alt som er like pent vel?;)

Idag er det enda en grå dag i Tønsberg. Hvor ble sola og sommeren av da? På en sånn dag som dette passer det jo fint å bestille IKEA-kjøkken (ikke til meg selv da). Men gøy er det og fint blir det!:)


Ciao
6 kommentarer:

 1. Hei og hei;)
  Ser det er flere som har bosatt seg i herlige sommerbyen Tønsberg:) Jeg var på premieren av filmen, og kan vel si at den hatten ikke var helt etter min smak:)

  Håper du nyter dagene,
  Klemmer fra Janne!

  SvarSlett
 2. Jeg fikk endelig sett filmen på fredag selv. Litt enig med deg med den hatten, men det er gøy å få inspirasjon til å kanskje bli litt tøffere på motefronten. Skulle ønske jeg var litt tøffere og prøvde meg på en hatt innimellom =)

  Håper vi får se bilder av kjøkkenet da! Spennende!
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei Stina:)

  Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg:)
  Nå legger jeg deg til på lista mi, husket ikke bloggen din!

  Klem fra Kjersti

  SvarSlett
 4. Jeg fant bloggen din via VOL! :) Koselig blogg du har! :) Jeg har ikke sett filmen enda, men håper på å se den om ikke så lenge...

  Klem

  SvarSlett
 5. Alltid gøy når noen nye titter innom bloggen min. :) Filmen må du få sett vettu!

  Ha en fin-fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 6. Nei huff hatten kan jeg godt droppe... Men filmene er fantastiske! Så netopp eneren på nytt igjen...Sukk!

  SvarSlett