fredag 5. mars 2010

my home

Hei alle sammen:)

Nok en uke har gått og helgen har kommet. Så deilig!:) I dag skal min kjære venninne, Vibeke, feire bursdagen sin. Hun blir hele 30 år. Hipp hipp HUUUURRA..;) Heldigvis noen år til jeg også runder 30. Men tiden går fort, så jeg får bare nyte mine siste år som 20 åring;))) 
I morgen får vi besøk av lille Eline som skal sove over hos lillemor. Det blir nok stas. Lørdagsgodt, Nintendo og en sen lørdagskveld på de søte små <3 Søndag skal vi leke Bambi på isen.. 

Bildene under er tatt fra min stue. Jeg fant denne vedovnen på låven hos mine besteforeldre på Sortland. Det er deres aller første vedovn som er fra 40-tallet. Jeg bare MÅTTE ha den OG jeg fikk den. Gjett om jeg ble glad da. Hoppende glad, faktisk!:) Jeg bare elsker den. Det er en veldig liten ovn og vedkubbene må være veldig små. En vanlig kubbe må hogges i to. Litt arbied, men hva gjør man ikke for at det skal se bra ut?!? ;)

HOME-bokstavene mine har jeg kjøpt på Chic Living. Ta en titt innom og se.. Mye lekkert:))) Og bildene mine som henger ved siden av er Marianne Auli som har malt. En sprø dame og hun gjør virkelig sitt for å få oppmerksomhet. Men hun selger jo som bare det, så kanskje det funker å være litt crazy..? Vedkurven min er fra Kremmerhuset. Den er litt stor, så jeg vurder å kjøpe meg en ny som passer litt bedre til min søte vedovn;)))Ønsker dere alle en fortreffelig helg!

STOOOOR klem fra meg

3 kommentarer: