Det er så deilig nå om sommeren. Vi nyter alle måltidene ute, ungen leker så fint hele dagen. Og alle er blide og fornøyde når sola skinner:)
Det er Tønsbergdagene nå, og jeg og ei venninne var i byen. Vi måtte jo shoppe litt. Jeg fikk kjøpt meg ny kjole, bukse og en topp. Nå gjenstår det bare å rydde skapet og få plass til de nye klærne mine, og bort med det gamle.
Til kvelds hadde jeg deilige hjemmelagde musliboller med eggerøre og spekemat. Tenkte å dele oppskriften med dere:
Musliboller
- 400 g sammalt hvete fin
- 300 g sammalt hvete grov
- 300 g sammalt rug grov
- 3 dl hvetekli
- 100 g havregryn
- 1 dl linfrø
- 2 pk tørr gjær
- 200 g grovhakkede hasselnøtter
- 10 hakkede aprikoser (tørkede)
- 150 g rosiner
- 2 ts salt
- 12 dl lunket vann
- 2 ss olje
Rør sammen det tørre, og tilsett vann og olje. Rør/elt deigen godt. Den skal være klissete...
Legg passe store rundstykker på bakepapir, la heve i 60 min. (de hever ikke mye).
Stekes ved 225 grader i 15-18 min. Avkjøles på rist.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar