fredag 9. juli 2010

FERIE

HURRA HURRA HURRA.. Nå er det endelig ferie og 3 uker skal nytes til det fulle. Lillesnuppa mi er syk nå, så det er litt kjedelig. Men vi får prøve å kose oss inne da, selv om vi aller helst vil være ute i sola på stranda.

I går bestilte vi tur til Danmark. Vi skal til Fårup sommerpark. Gleder meg like mye som lillemor, jeg:)Neste helg er det Slottsfjellfestival, og det blir såååå gøy. Festivalstemninga er skikkelig digg:) Gleder meg aller mest til å høre på Sivert Høyem. Han er så flink!! Og så er han jo fra blåbyen han også.;))

Jeg klarer jo ikke å kaste gamle interiørblad. Jeg er litt svak for det, altså! Jeg har ganske mange og en plass må jeg gjøre av dem. En dag da jeg var i garasjen hjemme hos mine foreldre, så fant jeg disse kassene. De var ikke så fine da, så jeg bare malte de hvite. Og nå står de under benken min på kjøkkenet. Det var plass til ganske mange magasiner og jeg fikk et litt mer ryddig soverom.;) Jeg hadde alle i stabler på rommet mitt, noe som ikke var så pent. Ikke nok med det, så kan jeg også ta en kasse med magasiner ut på terrassen og blad gjennom gamle magasiner, mens jeg nyter sommersola.:)
 Jeg tror jaggu at det meste kan brukes omigjen av gamle ting, hvis man bare bruker fantasien litt.2 kommentarer:

  1. Heldig du som har tre uker ferie! Jeg må nok jobbe en del fremover, men Slottsfjellfestivalen får jeg jo med meg! Gleder meg masse =) Tror jammen jeg må se om ikke jeg kan finne en lur løsning til alle bladene mine også, de ligger jo overalt! I dag fant jeg til og med et som jeg ikke har fått lest enda...

    SvarSlett
  2. Uff.. jeg har ett par som jeg enda ikke har fått lest. Tiden flyr og noen ganger vet jeg ikke hvordan jeg skal rekke alt. Og så har jeg jo også en bok jeg holder på med..

    SvarSlett