lørdag 1. mai 2010

Et hus litt utenom det vanlige:)

Det huset her syns jeg er veldig morsomt. Og JAAAA, jeg kunne tenkt meg det. Jeg tenkte første at det kanskje ville virke litt innestengt, siden man bor under jorda. Og hva om vinteren med all snøen??? Da er det ikke bare bare å få vekk snøen der, tenker jeg. Men det er jo utrolig lekkert gjort og når det blir grønn plen rundt hele huset, så blir det nok enda finere. Og så er det jo BETONG igjen da.. *sukk*.. Forresten, kan man gifte seg med betong?;) 
;

Er dette kanskje et drømmested? Hvem vet... I neste uke har jeg sikker funnet noe annet som jeg også har forelska meg i...;) 

Akkurat nå er vi på utkikk etter et hus, et kaninhus faktisk. Lillemor ønsker seg dyr og siden vi ikke kan ha den inne pga mye allergi i familien, har vi bestemt oss for å få en utekanin. Og den må jo også ha et sted å bo. Så da har jeg litt lyst å bygg funkishus til den, eller kanskje ringe til Kreativ Plast og høre om de kan bygge en hus i pleksiglass til mr. Rabbit;) Det er mye man kan gjøre! Vi får se hva vi ender opp med til slutt da.. Hus blir det hvertfall..

Jeg håper dere alle har en fin 1.mai og kos dere glugg ihjel i helga:)

Klem fra Frk. Halvorsen 4 kommentarer:

 1. Utrolig kult! Sånn kunne jeg lett ha bodd. Likte spesielt godt utsikten fra uteplassen, så lesten ut som et maleri med rund ramme i bunn der!

  SvarSlett
 2. Å så spennende. Skikkelig artig hus. Kunne fint bodd der jeg :)
  Velkommen til give away hos meg.
  Trude :)

  SvarSlett
 3. Herremin! utsikten va fantastisk, men kjenner meg litt splittet ang. huset... Noe er fantastisk mens andre ting er mørkt og dunkelt... Nesten litt som å bo i en borg:)
  Men stilig ja!

  SvarSlett
 4. Det blir nok en litt spesiell stemning i huset der ja.. Men som jeg sier; et hus litt utenom det vanlige..;)

  SvarSlett