søndag 11. april 2010

Prosjekt benk


Jeg har tenkt lenge på å ordne meg en benk på kjøkkenet mitt. Og endelig fikk jeg gjort det!!! Og jeg ble såååå fornøyd:) Det ble flere sitteplasser og ikke minst mer koselig på kjøkkenet mitt. Litt plank og spiker og noen skruer her og der - og vips, så var benken min ferdig:) 

Forandring fryder!

Denne helgen har bare vært helt fantastik nydelig! Nå har våren kommet for fullt! Hagearbeid er påbegynt og nå planlegges det litt på hvordan jeg skal ha det utendørs også. Det må jo se ordentlig ut der også:) Det er jo tross alt det første man ser..
Jeg må ringe en elektriker som kan komme å fikse de nye utelysene mine. Da blir det hvertfall ikke så mørkt utenfor her. Og en tur på plantasjen må også til.. (MEN det skal sies at jeg har IKKE grønne fingrer.)

Lillesnuppa har fått ut sykkelen sin og hun er ikke å se innendørs. Jeg får henne nesten ikke inn for å spise mat og ikke inn til kvelds. Hun bare sykler og sykler og atter sykler. Det er godt å se at hun koser seg hvertfall <3
Idag har vi vært på tur i skogen og grillet pølser og pinnebrød med gode venner. Sola steiker som bare det og alt er egentlig bare HERLIG!!!

Ønsker dere alle en fin-fin søndag!

Klem

2 kommentarer:

 1. Så fine benkene dine ble! Ser skikkelig koselig ut! Mye fint som kan gjøres med plank, spiker og litt kreativitet!
  Jeg har rydda i gamle ting i kjelleren i dag. Kan jo fylle et helt kjøkken med alle tingene som bare står og venter!

  Ha en fin søndagskveld!
  Klem <3

  SvarSlett
 2. Tusen takk snuppa:) Ble sååå fornøyd! Noen nye lykter fra home & cottage ble det også i går.. Weee...:)
  Ha en fin søndag du også:)

  Klem

  SvarSlett