søndag 12. september 2010

Tregaaaa...

Nå er det jammen ta meg lenge siden jeg har vært her. Jeg er så treig altså! Men jeg skjønner ikke hvor dagene blir av. Jeg MÅ skjerpe meg!! 


Idag har vi bare vært hjemme og slappet av. Til frokosten ble det en enkel og frisk salat og ommelett. Nam.. Det er en god start på dagen, det!
Noen av skapene og skoffene mine er blitt ryddet. Noe som trengtes! Hurra!!:) Litt tid til venner har det også vært. Og Fluffy (kaninen) har fått et reint bur. Søndager er en gangske deilig dag, egentlig! Bortsett fra at det er jobb dagen etterpå.. Men da er det bare å se frem til neste helg da:)


Selv om jeg har vært sløv på min blogg, så har jeg tatt meg tiden til å lese noen andre blogger. En av de fine bloggene jeg har lest i det siste er Siljereise. Bloggen hennes gir meg lyst til å prøve ut nye matretter. Det ser så godt ut og ikke minst sundt. Her er en blogg dere må titte på:)Kanskje dere også lærer noe nytt om mat!


Jeg er nå i gang med å tegne et nytt kjøkken til ei venninne.. Håper hun blir fornøyd med mine idéer! Badet mitt er også et oppussingsobjekt for tiden.. Skulle ønske det var ferdig i morgen jeg... Det er sannelig dyrt å pusse opp badet. Litt fliser, nytt toalett, dusj og badromsinnredning koster litt, men det er jobben som koster mest. Åhhoufff... Men fint blir det til slutt da:))


I morgen skal jeg gi blod for første gang. Kjenner at jeg gruer meg litt. Er redd for at jeg kommer til å svime av.. Dere får krysse fingrene for meg;) Gir du blod, forresten? 
Nå må jeg finne senga mi slik at jeg er opplagt for dagen i morgen!


Ønsker dere en god natt!


Stina

2 kommentarer:

 1. Stina - fina:)
  Så fin blogg du har!!
  Kjempe koselig å plutselig treffe på deg på city nord:)
  klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk:) Må si jeg har vært litt lat i det siste med bloggen min..
  Det var kjempekoselig å treffe deg også:) Neste gang må vi ta en kaffe!
  Klem

  SvarSlett