søndag 21. februar 2010

Vinteren må nytes..

Oiii, nå er det lenge siden jeg har blogget. Det skulle absolutt vært flere timer i døgnet. Men jeg får blogge når jeg har tid. Jeg er mye rundt å titter på andre blogger og syns det er så mange fine. Blir nesten litt sprø jeg... er så mye jeg har lyst på....


Nå i disse dager er det jo helt ufattelig mye snø ute. Jeg er så fasinert at jeg går stadig vekk og ser ut av vinduet og ser snøen laver ned. I går skulle jeg nesten ikke fått opp kjøkkenvinduet mitt med all den snøen som kom. Idag måtte min kjære brøyte på terrassen min for å lage rømningsvei slik at vi kommer oss ut hvis det uheldigvis skulle oppstå brann. Ja, for jeg er veldig redd for at vi ikke kommer oss ut hvis noe skulle skje! Hysterisk mamma;)))


Jeg og lillemor koste oss godt ute i går med snø piskende i ansiktet, og vi bare venta på at traktoren skulle brøyte enda større snødunger som vi kunne skli ned. Er så gøy!! Og ikke minst herlig med barnelatter:)))
Og når sola skinner igjen, er det jo veldig kos å kan nyte en kopp kakao og deilige boller ute på terrassen min. Med all denne snøen kan man jo også lage sine egne møbler.. F.eks en sofa og legge et skinn på slik at man ikke blir så kald på stumpen;)) Og så er det jo så koselig å ha lyslykter.. Da blir det virkelig stemning:))Håper dere alle har hatt en fin og vinterfull helg:))

Klem fra meg

3 kommentarer:

 1. Dette så veldig koselig ut! Let at jeg hadde sittet der med tekoppen min å kost meg!:)
  VI lagde også sånne islykter i jula, det er virkelig dekorativt!

  SvarSlett
 2. Fy fader å flott Stina!
  Hilsen TOmmy

  SvarSlett
 3. Det er veldig lekkert!!:) Det er da ikke mine bilder. Jeg fant dem på Bo Nytt og syns de var fantastisk nydelig. Jeg må kjøpe meg speilreflekskamera slik at jeg får tatt noen ordentlige bilder. Jeg skal også hive meg på fotokurs:))

  SvarSlett