onsdag 18. august 2010

Lille søte Frida Emilie!

Denne søte jenta her jobber jeg sammen med. Hun er ei flink og herlig jente:) 
For noen uker siden ble hun veldig syk. Hun har fått akutt lymfatisk laukemi, altså blodkreft.
Hun har nå begynt å blogge om livet hennes etter hun fikk diagnosen og om hvordan hun har det. Jeg anbefaler dere alle til å lese den.Og så krysser vi alt som krysses kan for at hun snart blir frisk igjen..


torsdag 12. august 2010

Sommerferie

Nå er ferien min over og et år til neste sommerferie.. Kjente at det var litt tungt og komme igang på jobb, og jeg kunne godt tenkt meg 1 uke eller 2 med ekstra ferie. Men ikke så mye å gjøre med det nå. Jeg får heller tenke på de fine minnene jeg har fått denne sommeren. Jeg har hatt masse besøk (derfor veldig liten tid til bloggen min) og det har vært veldig hyggelig. I dyreparken hadde vi det veldig gøy! Og barna koste seg på Sabeltannshow. Det gjorde vi voksne også!:)


Iløpet av sommeren har jeg også rukket å fylle 28 år. Det feiret jeg med familien min med. Jeg og min vennine bakte kaker i hu og hast. Vi har alltid dårlig tid, vi.. helt utrolig! Og vi bakte bare glutenfrie kaker. Min kjære datter har cøliaki og da er det viktig for meg at hun skal få det samme som oss - så godt det lar seg gjøre. Venninna mi bakte glutenfri oreokake og den falt virkelig i smak for alle sammen:) Nam...


Jeg hadde vennene mine på en liten fest noen dager etter bursdagen min. Festlig! Da lagde jeg brownies og jordbærcrostini.  Det forsvant fort fra fatet, så jeg regner med det falt godt i smak:)
Jeg fikk også masse fint i gave. Jeg fikk en industrilampe, nye puter til hagemøblene mine, en nybeiset terrasse og mye mer. Bursdager skulle man ha hatt oftere;)))
Noe av gavene mine kommer nok på bloggen min etterhvert!

Jeg håper dere alle har hatt en flott sommer! 
STOR KLEM